Nie wyobrażamy sobie Bożego Narodzenia bez makowca, kutii, pierogów czy barszczu z uszkami. Przepisów na smaczne i świąteczne dania jest wiele, tym razem kulinarne sekrety zdradzili nam szefowie kuchni z restauracji Gaspar z Dzierżoniowa.
Katarzyna Krzak Paweł Pachura
19.12.2013 11:20
(aktualizacja 29.09.2023 23:14)
Reklama
Nie wyobrażamy sobie Bożego Narodzenia bez makowca, kutii, pierogów czy barszczu z uszkami. Przepisów na smaczne i świąteczne dania jest wiele, tym razem kulinarne sekrety zdradzili nam szefowie kuchni z restauracji Gaspar z Dzierżoniowa.
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
AŁTOR
19.12.2013 12:10
geslerowa przyjedzie do gasparu zrobi porządek wszycho wykdzie na jaw!
Napisz komentarz
Komentarze