Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Reklama

Regionalne produkty od Gawryckiego kuszą jakością i smakiem

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jerzy Gawrycki, to bielawskie przedsiębiorstwo działające już od 1991 roku. Zlokalizowane jest u podnóża Gór Sowich w paśmie Sudetów, dlatego wiele z ich produktów nosi lokalne nazwy, takie jak golonka, boczek, kiełbasa, czy pasztet sowiogórski. Wyroby cieszą się dużą popularnością ze względu na wyjątkową jakość i tradycyjny smak, a dostępne są m.in. w sieci sklepów firmowych na terenie powiatów dzierżoniowskiego, ząbkowickiego, świdnickiego i kłodzkiego. Często też kupowane są przez turystów przyjeżdżających na wakacje i zabierane do domu jako wyjątkowy produkt regionalny.

Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www. tvsudecka.pl z siedzibą w Bielawie, 58-260, ul. Jana III Sobieskiego 17a, jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

Reklama
Reklama
Reklama